Ultimul asalt pentru locul 4

97

Handbaliștii timișoreni se pregătesc să intre în ultima linie dreaptă în care se decid premiantele campionatului, respectiv intrarea în play-offul Ligii Naționale.

Ultima etapă a sezonului regular se joacă în 12 aprilie și va decide tabloul complet la celor opt cluburi ce continuă lupta pentru trofeu. SCM Politehnica Timișoara este favorită la păstrarea locului patru care i-ar conferi un avantaj important în primul tur din play-off. Studenții trebuie să câștige o deplasare dificilă la Baia Mare, în runda finală, pentru a fi siguri de locul 4 – ultimul care îți asigură două meciuri pe teren propriu în turul I al play-offului.

Partida e programata joi, de la ora 18, si este transmisa de canalele DigiSport si Telekom Sport.

”Pentru a juca două meciuri acasă nu putem evita CSM București. Trebuie să câștigăm la Baia Mare pentru a nu sta la mâna celorlalte rezultate. În ultima etapă se vor decide participantele din play-off și ordinea lor. Campionatul a început să crească, echipele s-au nivelat. Au fost aduși jucători de calitate și s-a ajuns la acest campionat foarte strâns, avem 5-6 echipe care pot ajunge să joace finala campionatului”, a subliniat Dan Dumitru.

Poli a cochetat cu primele 3 locuri de-a lungul acestui sezon al Ligii, însă acum trebuie să lupte pentru a-și apăra poziția a patra. Orice pas greșit în ultima etapă înseamnă o șansă pentru CSM București, caz în care se modifică echilibrul în play-off. Duelurile din play-off se vor disputa pe durata a trei meciuri, două pe terenul echipei mai bine clasate.

Studenții au reușit un sezon neașteptat de bun până în prezent și au deja în palmares medaliile de argint ale Cupei României. ”Am avut ceva timp să vedem ce am făcut până acum, ce am greșit. Dar acum vine focul cel mare, acum trebuie să ne concentrăm la obiectivele care au mai rămas. Și acum ne gândim la Final Four, unde puteam face mai multe, dar nu toate au depins de noi. Ne rămâne campionatul, unde totul se joacă. Noi ne dorim să prindem cupele europene”, a completat fostul internațional Alin Șania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.