Ultimul amical al iernii e în compania lui Millenium Giarmata

56

ACS Poli Timișoara și-a programat un ultim meci de verificare înaintea reluării campionatului. Violeții se duelează duminică cu divizionara C Millenium Giarmata.

Poliștii au revenit marți din cantonamentul din Antalya și au primit câteva zile libere din partea staff-ului tehnic. Florin Marin îi va aștepta la antrenamente începând de vineri. Pentru ultima linie dreaptă a pregătirilor antrenorul violeților a cerut un ultim test de verificare.

Acesta va avea loc duminică, 7 februarie, de la ora 11, în compania formației Millenium Giarmata, din liga a treia. Duelul cu ultima clasată în seria vestică are trebui să le ofere timișorenilor reglarea ultimelor mecanisme înaintea startului de sezon. Se speră ca până la ora acestui ultim meci amical să ajungă la echipă și un portar, capitol la care Poli încă suferă.

Un start de sezon ce va avea loc în 14 februarie, odată cu vizita pe care FC Voluntari o va face pe Dan Păltinișanu. Confruntarea cu Voluntari este una foarte importantă pentru zona de play-out a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ