Ucis pe trotuar. Cătălin a străbătut țara pentru a-i cere mâna iubitei sale, dar a sfârșit spulberat de o mașină

3123

Accident înfiorător, aseară, provocat de un șofer băut în localitatea Tăuţii de Sus din județul Maramureș. Un bărbat, care a condus  cu viteză, a spulberat trei oameni aflați pe trotuar. Una dintre victime a murit pe loc. Este vorba despre un tânăr de 29 de ani din Tulcea care străbătuse toată țara pentru a-și cere iubita în căsătorie.

Cătălin a muncit mai mulți ani în Grecia, însă a decis să se întoarcă în țară. Lucra la o brutărie din Baia Mare, oraș în care și-a găsit și iubirea vieții.

Duminică seara, ieșise din tură și se îndrepta spre stația de autobuz pentru a merge acasă. Într-o clipă fatidică, tânărul a fost spulberat de o mașină.

Șoferul care s-a urcat băut la volan a pierdut controlul și l-a izbit în plin pe Cătălin și pe alți doi pietoni pe care i-a rănit. Autoturismul s-a înfipt apoi în peretele unei case, scrie vasiledale.ro.

Cătălin a murit pe loc. Celelalte două victime, un tânăr de 20 de ani și o femeie de 30 de ani, au fost transportați la spital.

Cel care a provocat nenorocirea este un șofer din localitatea Baia Sprie. Bărbatul de 31 de ani a fost testat cu etilotestul. Polițiștii spun că șoferul a fost depistat cu o alcoolemie de 0,19 alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

sursa – libertatea.ro

foto: vasiledale.ro

LĂSAȚI UN MESAJ