Ucis după ce a coborât din autocar. Sfârșit teribil pentru un român ce se întorcea la muncă în diaspora

327

Un român de 35 de ani care se afla în drum spre Spania a murit în condiții suspecte după ce a decis să coboare în Italia, din autocarul în care se mai aflau 50 de români.

Nu se cunoaște încă motivul pentru care românul Nicolae B., de 35 de ani a coborât din autobuzul care îl ducea înapoi, la muncă în Spania.

Alături de el, în autobuz se mai aflau 50 de pasageri români. El a cerut șoferului să coboare și în toiul nopții a început să meargă pe jos spre Genova și apoi în direcția greșită. Este de neînțeles cum românul a ales să mearga la o oră târzie pe autostradă, pe lângă autoturisme care mergeau cu mare viteză.

Nu a durat mult până ce un SUV l-a acroșat și l-a aruncat pe banda cealaltă de mers. Nicolae B. și-a pierdut viață pe loc.

Paramedicii au intervenit de urgență la kilometrul 141 al autostrăzii Fiori, dar nu au mai reușit să-l aducă la viață în ciuda manevrelor de resuscitare.

Oamenii legii încearcă acum să își dea seama ce anume l-a determinat pe bărbat să coboare din autocar deși avea bilet de călătorie până în Spania.

sursa – stiridiaspora.ro

LĂSAȚI UN MESAJ