Ucigașul de pe Calea Victoriei a fost arestat preventiv. Victima lui a avut o moarte cumplită

150

Tribunalul Bucureşti l-a arestat preventiv pentru 30 de zile pe Tiberiu Radu, principalul suspect în cazul femeii care a fost înjunghiată, joi, într-un magazin din Capitală, bărbatul fiind acuzat de omor calificat, informează Mediafax.

Tiberiu Radu, suspect în cazul femeii ucise joi, într-un magazin din Capitală, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după o decizie luată vineri de judecătorii de la Tribunalul Bucureşti, acesta urmând să fie închis la centrul de arest al Poliţiei Capitalei. Decizia instanţei vine după ce joi seară bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor calificat.

„La data de 28 aprilie 2016, în jurul orei 09:15, inculpatul RADU TIBERIU – FLORIN a pătruns într-un magazin, situat pe Calea Victoriei din Bucureşti, unde a înjunghiat-o pe I. L-R., aplicându-i multiple lovituri cu un cuţit având lama de aproximativ 25 cm, provocând victimei un număr de 25 de plăgi la nivelul toracelui, capului, braţelor şi piciorului stâng, aceasta decedând la scurt timp după consumarea agresiunii”, se arată în referatul de arestare.

Decizia luată vineri de Tribunalul Bucureşti nu este una definitivă şi poate fi contestată de bărbat la Curtea de Apel Bucureşti.

Martorul care a văzut scena a povestit tot

Femeia de 37 de ani lucra ca vânzătoare în magazinul Alinei Petre, fosta noră a lui Măgureanu, situat în buricul Capitalei. La primele ore ale dimineţi, bărbatul, a intrat în magazin, a profitat că este singură şi a înjunghiat-o de mai multe ori cu cuţitul. În tot acest timp, colega sa era în baie şi a auzit ţipetele îngrozite ale femeii.

Tânăra a avut o relaţia de câteva luni cu agresorul. Erau despărţiţi de anul trecut, dar de trei săptămâni reluase legătura cu acesta.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ