Turneul de fotbal Politehnica Centenar Old Boys, vineri, pe arena „Ştiinţa”

47

Jucătorii care au încântat Banatul şi nu numai îşi dau întâlnire vineri, 20 mai, pe arena „Ştiinţa”, din Timişoara, cu ocazia turneului Politehnica Centenar Old Boys. Printre starurile alb-violeţilor, care vor participa cu două echipe, se numără Ovidiu Cuc, Titi Varga şi Iosif Rotariu. Invitatele şi adversarele noastre sunt Selecţionata Belgradului şi Selecţionata Caransebeşului.

Politehnica se va mai baza pe nume precum Călin Frunză, Petru Ţurcaş, Cristi Gălan, Mirel Albon (managerul Politehnicii Femina), Alin Paleacu, Sorin Brîndescu, Paul Codrea, Cristi Dancia, Sorin Gheju sau Alin Crişanov şi va fi coordonată de pe margine de Octavian Roşca. Iniţial a fost convocat şi Octavian Popescu, dar acesta e indisponibil din cauza unei accidentări recente.

Nici „stelele” Caransebeşului nu lipsesc, în frunte cu organizatorul ei – Dan Avram (fost jucător inclusiv la CFR Timişoara), Liviu Arnăutu, Daniel Bona, Ioan „Bebe” Feneş ori Florin Ardelean.

Oaspeţii de peste graniţă vor avea în rândurile lor foşti fotbalişti precum: Boško Janković, Miloš Bajalica, Đorđe Vlajić, Zoran Urumov, Nenad Mirosavljević, Marko Ketić sau Džikić Vidojević. În timp ce organizatorul selecţionatei din capitala Serbiei este Dan Gligorovici.

Jocurile vor începe vineri, 20 mai, de la ora 17:00, în ordinea:
Poli II – Sel. Caransebeş
Poli I – Sel. Caransebeş
Poli I – Sel. Belgrad
Poli II – Sel. Belgrad
Sel. Belgrad – Sel. Caransebeş (două jocuri)

Fiecare joc va avea durata de 30 de minute iar brigada de arbitri e asigurată de fostul mare arbitru timişorean Nicolae Grigorescu (preşedintele CJA Timiş). Dacă logistica e asigurată de Universitatea Politehnica Timişoara, repriza „suplimentară” e în sarcina sponsorului Nelu Flonta. Spectacolul este garantat și intrarea este liberă!

Turneul de vineri face parte dintr-o serie de evenimente „old boys” dedicate sărbătoririi Centenarului Politehnicii şi care se vor desfăşura pe parcursul acestui an aniversar.

Anul trecut, în luna septembrie, clubul a organizat în Timișoara turneul juvenil Politehnica Centenar, la care au participat nu mai puțin de 86 de formații.
Erată: în e-mailul precedent, legat de formaţia de seniori, v-am scris că Toni Foale a fost la conducerea băncii tehnice ultima dată cu Petrolul. Varianta corectă: Precedentul joc oficial în care Toni Foale a fost la şefia băncii tehnice a echipei noastre e victoria cu Dacia Unirea Brăila din sezonul regular, scor 2-0, pe arena „Dan Păltinişanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ