Turistă rănită la Băile Felix după ce tavanul camerei de hotel s-a prăbușit peste ea

840

O turistă a fost rănită, în noaptea de duminică spre luni, după ce bucați din tavanul unei camere de hotel s-au prăbuşit peste ea, în staţiunea Băile Felix.

Întâmplarea a fost sesizată BIHOREANULUI de o cititoare. „În noaptea de 17 spre 18 iunie, în jurul orelor 00.30, în incinta hotelului President din Băile Felix, în camera 224, s-a desprins tencuiala tavanului, pe aproximativ 3 metri pătraţi. Aceasta s-a prăbuşit pe clienţii hotelului cazaţi, care erau întinşi în  pat, iar în urma acestui eveniment s-a vătămat o doamnă în vârstă de 56 de ani”, arată sesizarea transmisă de Beata B.

Aceasta a mai adăugat că femeia rănită s-a ales cu leziuni la cap şi la picioare. Ea a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean din Oradea, pentru investigaţii, de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă. „Persoana a prezentat leziuni minore, escoriaţii la nivelul feţei şi piramidei nazale, respectiv la nivelul genunchilor. A fost transportată la UPU”, a declarat dr. Liciniu Venter, manager al Serviciului de Ambulanţă.

Medicii care au investigat-o pe femeie au stabilit că aceasta nu a necesitat internare. „Au fost doar câteva zgârieturi. Nu a necesitat internare, s-a întors la hotel”, a precizat dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD.

Citește mai mult pe ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ