Turc cu viză falsă, prins de poliţiştii din Moraviţa

118

Nu doar migranţii care încearcă să ajungă în vestul Europei le dau bătăi de cap poliţiştilor de frontieră. Şi alţi cetăţeni încearcă să intre fraudulos în Timiş.

Ultimul este un cetăţean turc cu acte false, care a preferat să ia trenul din Serbia spre Timiş. Acesta avea asupra sa un act de identitate cu viză de Germania şi intenţiona să ajungă în Polonia. Călătoria i-a fost întreruptă, însă, de oamenii legii.

„În data de 20.06.2017, ora 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Moravița feroviar, județul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în țară, cetăţeanul turc D. S., în vârstă de 25 de ani, care călătorea cu trenul din direcția Vârșeț, Serbia cu destinația Moravița. La verificarea pașaportului cetățeanului turc, având suspiciuni referitoare la autenticitatea colantului de viză, care purta însemnele autorităţilor germane, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu aparatura din dotare, stabilind că acesta este fals”, au transmis poliţiştii.

Prins cu viza falsă, cetăţenanul turc le-a spus poliţiştilor de frontieră că nu ştia că documentul nu este veridic. Acum turcul s-a ales cu interdicţia de a intra pe teritoriul României timp de 5 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ