Tupeul nu are limite! A blocat tramvaiul turistic după ce și-a lăsat mașina pe linii FOTO-VIDEO

614

O șoferiță din Timișoara s-a ales cu o amendă după ce și-a lăsat mașina pe liniile de tramvai, în plin trafic. Staționarea a blocat circulația tramvaielor în zona Fabricii de bere – inclusiv pe cea a tramvaiumui turistic.

Lucru ce a dus, dincolo de sancțiunea pecuniară, și la admonestările călătorilor din tramvai, dar și a pietonilor și a celorlalți participanți la trafic.

„Mi se pare o tâmpenie fără margini să îți lași mașina aici, acum, în traficul acesta. Să o amendeze  să o ridice, lipsă crasă de civilizație”, spune un călător.

„Am coborât pentru că nu se putea avansa, e deja șir de tramvaie. Ce să mai spui… Nu e prima dată când se întâmplă, mai mereu aici se parchează după bunul plac”, spune un alt timișorean.

„Mai rar vezi așa nonșalanță. Să stea lumea după tine, să parchezi așa, chiar așa… Ce fel de șofer să fii?!” , se întreabă o doamnă ce locuiește în zonă.

Comoditatea șoferiței a fost taxată de polițiștii locali, care au emis o amendă pe numele acesteia, fără a-i ridica autovehiculul, pentru că s-a întors la timp, la volan.

LĂSAȚI UN MESAJ