Tudose, atac la Tăriceanu: „A vrut cu Dragnea. A vrut la putere. Păi du-te frate cu Dragnea până la capăt, atunci”

273

Fostul premier Mihai Tudose spune că, cel mai probabil, Pro România va avea propriul candidat la alegerile prezidențiale și că nu-i va susține pe candidații PSD, Viorica Dăncilă, și ALDE, Liviu Dragnea.

„A ne întâlni cu toții nu înseamnă că PSD o desemnează pe Dăncilă, ALDE tocmai l-a desemnat pe Tăriceanu si noi trebuie să îi susținem pe ei, cei doi zei. Dacă la Dăncilă măcar are în spate un partid cu 20%, Tăriceanu e sub Pro România și e sub Victor Ponta în toate sondajele. Mi se pare hilar să susții ca tu, având 4%, să venim noi să te susținem. Cine ești tu, frate, ăla care tot ieși uscat din apă?”, a spus Mihai Tudose la Digi24.

El a povestit că i-a propus lui Călin Popescu Tăriceanu, în ianuarie 2017, când Tudose era premier și era în conflict cu Liviu Dragnea, varianta ca el să rămână în fruntea Guvernului, iar ALDE să-și păstreze portofoliile.

„Nu a vrut. El a vrut cu Dragnea. A vrut la putere și în condițiile alea, cu Dragnea, înțelegeți de toate din asta. Păi du-te frate cu Dragnea până la capăt, atunci. Acum nu vrei tu să mergi singur, să candidezi tu singur la alegeri, tu cu cei 4%? El azi e la guvernare, azi e Viorica Dăncilă prim-ministru și reprezintă România și datorită – sau din cauza – lui Tăriceanu. Punct! ”, a spus Mihai Tudose.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ