Trupa timișoreană The Bandits a lansat un nou single la deschiderea studioului Music Hub TM

41

Trupa timișoreană de rock, The Bandits lansează piesa cu numarul 2, Era Digitală, o producție realizată la studiul Music Hub TM.

Trupa The Bandits a lansat și al doilea single, piesa Era Digitală, dorindu-se a fi o satiră la adresa societății și timpurilor pe care le trăim. Melodia a fost înregistrată, produsă și mixată la Music Hub TM, un studio nou care vrea să sprijine tinerele talente din zona de vest a țării și să faciliteze accesul artiștilor la echipamente de calitate. Studioul Music Hub TM îsi va deschide porțile pentru toți artiștii din zona de vest, miercuri 8 septembrie, ora 16:00.
„Lucrăm împreună de un an de zile, ne-am propus să lasăm un album rock, cu influențe balkanice și mult umor. Abordăm un sound vintage cu influențe moderne și nu vrem sa demonstrăm ceva anume, dar credem că era digitală ne face mai sedentari și mai proști.” spune Răzvan Munteanu – solistul vocal.

Formația The Bandits s-a născut in plină pandemie și este alcătuită din Sorin Stroie -chitară, Alexandru Munteanu – tobe, Tibor Aranyi și Răzvan Munteanu – voce. Trupa lucrează la primul album și în următoarea perioadă va lansa mai multe piese.

Era Digitală este o producție realizată în studioul Music Hub Tm, înregistrată, mixată și masterizată de Sorin Stroie, un tânăr chitarist de doar 22 ani. El a realizat și video-ul piesei. Ceilalți trei membrii ai trupei au mai câtat împreună în trecut în proiectul The Weekend Band.

Link video: https://youtu.be/7Hlb02cEOHA
https://www.facebook.com/TheBanditsRo
https://www.instagram.com/thebanditsmusic

LĂSAȚI UN MESAJ