Trenurile care merg sau vin din Ungaria au întârzieri. O alertă cu bombă i-a pus în gardă pe polițiștii din țara vecină

160
Trenurile internaţionale care fac legătura dintre România şi Ungaria prezintă întâzieri, informează CFR Călători. De această dată nu e vina infrastructurii proaste, nici a caniculei şi nici a vitezei reduse a garniturilor. Poliţiştii din Ungaria verifică foarte amănunţit toate trenurile.
„Administrația feroviară din Ungaria informează că trenurile internaționale care tranzitează sau au ca destinație stații de pe teritoriul Ungariei sunt oprite pentru verificări suplimentare. Sunt posibile întârzieri în circulația trenurilor internaționale România – Ungaria – Austria și retur”, transmite CFR Călători.
Poliția ungară a început să verifice trenurile internaționale după o amenințare cu bombă făcută într-un apel telefonic.
Trenurile care prezintă întârzieri: -75 Budapesta – Brașov -73 Budapesta – București Nord -1367 Brașov – Budapesta -78 Timișoara Nord – Budapesta Zilnic, între România și Ungaria, pe calea ferată, circulă 12 perechi de trenuri. Traficul internațional va reveni la graficul normal de circulație în funcție de momentul la care poliția din Ungaria va ridica măsura de oprire și verificare suplimentară a trenurilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ