Trenurile au întârzieri, revolta asupra companiei ENEL continuă: ,,O altă turmă de incompetenți”

174

După ce mai multi cetățeni din Timiș au rămas chiar și până astăzi în beznă, în urma furtunii violente de duminică, 17 septembrie, reclamațiile către compania ENEL continuă să curgă, de data aceasta nu doar de la locuitori și de la instituții, ci și de la oamenii care călătoresc cu trenul.

Una dintre persoanele care călătorea cu trenul pe ruta Timișoara-Lugoj, zilele trecute, ne-a mărturisit că garniturile au întârzieri, deoarece acestea circulă cu 20 de kilometri/oră sub viteza normală. Potrivit Flaviei Stanciu, această problemă survine în urma pierderii de semnal, din cauza lipsei curentului.

,,Toate trenurile care circulă de la Timișoara până la Lugoj, dus-întors, aveau reducere de viteză la 20 km/oră pentru că era pierdere de semnal datorat lipsei curentului. Așa că cei de la Enel sunt altă turmă de incompetenți – vorbesc de șefii acestora, care încarcă o grămadă de bani pe facturile contribuabililor, iar ei au servicii slabe. Am făcut ieri 98 km în 3 ore și 20 de minute, și imaginați-vă și dus-întors… Suntem în 2017, în Romania????”, a scris Flavia Stanciu, pe Facebook.

Crește supărarea Prefecturii și a CJ Timiș față de ENEL

Inadmisibil! A patra zi după furtună mii de timişeni nu au nici acum energie electrică

LĂSAȚI UN MESAJ