Trenul Timișoara – București, 100 de minute întârziere

32
Un tren special comandat pentru asigurarea transportului lucratorilor sezonieri romani, pleaca din Gara de Nord din Timisoara spre Austria. Transportul este asigurat de operatorul feroviar din Austria OBB in colaborare cu CFR Calatori respectand regulile de distantare sociala, respectiv a regulilor de igiena si comportament emise de autorități pentru protectia persoanelor si prevenirea infectiei cu Covid-19. Timisoara, Timis, Duminica 10 Mai 2020, Inquam Photos / Cornel Putan
Călătorii care au pornit, duminică seară, spre București cu trenul din Timișoara au avut o călătorie grea. Nici acum nu au ajuns la destinație. Garnitura înregistrează o întârziere de 100 de minute. Oamenii sunt pe drum de 12 ore.
Potrivit reprezetanțiilor CFR Infrastructură, întârzierea este cauzată de restricții de viteză. Între cele două orașe sunt mai multe probleme pe calea ferată și pe unele porțiuni se circulă pe un singur fir. Așadar, trenurile așteaptă unele după altele pentru a trece. De exemplu, la viaductul de la Cârcea se circulă pe o singură line.
Aici a avut loc un accident încă din luna august, care a afectat un fir, și nici până acum nu au fost remediate problemele.

LĂSAȚI UN MESAJ