UPDATE. O persoană a murit, după ce trenul Iași – Timișoara a lovit în plin într-un microbuz, în Suceava

170

Trenul care face legătura între Iași și Timișoara va ajunge cu întârziere în Gara de Nord din orașul de pe Bega. Asta, pentru că garnitura a fost implicată într-un accident foarte grav în județul Suceava. Trenul a surprins un microbuz pe șine și l-a lovit din plin.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația feroviară este întreruptă pe secția de cale ferată 513, în apropierea stației CF Suceava Vest, după ce un tren care circulă pe relația Iași – Timișoara a surprins un microbuz la o trecere la nivel cu calea ferată. Din primele date, două persoane din microbuz au fost rănite.

UPDATE. Una dintre victime a decedat. Traficul feroviar a fost reluat pe secția de cale ferată, în apropierea gării Suceava Vest, unde, anterior, un tren care circulă pe relația Iași – Timișoara a surprins o autoutilitară de marfă, la trecerea la nivel cu calea ferată, fără bariere. În urma impactului, o persoană a decedat și o altă persoană a fost rănită grav, fiind transportată la spital pentru investigații medicale.

Foto: jurnalistii.ro

LĂSAȚI UN MESAJ