24.4 C
Timișoara
joi 13 iunie 2024

Trei sondaje de opinie de uz intern arată o competiție pe ,,muchie de cuțit” pentru Primăria Timișoara. În schimb, bătălia pentru șefia CJ Timiș pare a fi, deja, lămurită!

Într-o analiză făcută la nivel național, publicația ,,Libertatea” arată că, dacă la nivelul Județului Timiș bătălia pare a fi tranșată în favoarea social-democratului Alfred Simonis, susținut masiv de peste 80 la sută din primarii din județ, majoritatea aparținând Alianței PNL-PSD, situația în alegerile pentru Timișoara este neclară.

De altfel, trei sondaje de opinie comandate de filialele locale ale PNL, USR și PSD, păstrate pentru uz intern, subliniază competiția strânsă între Dominic Fritz, primarul actual, și Nicolae Robu. În două din cele trei sondaje, Robu ar avea două procente peste Fritz, în timp ce în al treilea sondaj Fritz ar avea un singur procent înaintea lui Robu.

Colegii de la Libertatea susțin că, din datele sociologice avute la dispoziție, în municipiul Timișoara este dusă o luptă umăr la umăr între primarul Dominic Fritz, candidatul ADU, și Nicolae Robu, candidatul PNL-PSD.
Potrivit sursei citate, Robu ar avea șanse sporite să redevină primarul Timișoarei, dacă evită să aibă numeroase apariții publice, dat fiind comportamentul vulcanic al acestuia din anii trecuți.

Alte subiecte :

Citește și :