Trei persoane fără adăpost au fost găsite noaptea trecută și duse la Centrul Social, în Timișoara

180

Zilele geroase sunt o adevărată provocare pentru oamenii străzii. Autoritățile timișorene însă asigură sprijinul necesar celor care stau în stradă. Chiar dacă centrele de adăpost sunt suprasolicitate, prefectul județului promite că nimeni nu va muri de frig. Astfel că cei de la ISU Banat s-au mobilizat în fiecare noapte, când temperaturile au scăzut sub minus 10 grade Celsius și au oferit o mână de ajutor oamenilor străzii.

”Misiunile de patrulare continuă. ISU Timiș a identificat în decursul nopții 3 persoane. Pentru a nu suferi din cauza frigului, cei aflați la nevoie au fost transportați la adăposturile special amenajate, unde au primit îngrijiri .Rugăm cetățenii care văd persoane fără adăpost să anunțe autoritățile, pentru a le veni în sprijin”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Reamintim faptul cei care vor să ajute cu haine, lenjerii de pat și oricare alte bunuri, pot dona Centrului Social de Urgență de pe strada Telegrafului nr.8. Aici, oamenii primesc îngrijiri speciale, mese calde, asistență socială, dar și un control medical. Reprezentanții centrului și-au luat angajamentul ca nici o persoană să nu moară de frig.

LĂSAȚI UN MESAJ