Trei filme, dintre cele mai așteptate ale anului, vor avea premiera în weekend

127

Reîntoarcerea lui Matt Damon în pielea personajului Jason Bourne și peripețiile unor mame nonconformiste în comedia „Bad Moms” sunt principalele capete de afiș ale acestui sfârșit de săptămână în cinematografele românești.

Sub titlul scurt „Jason Bourne”, Matt Damon și regizorul Paul Greengrass aduc pe ecrane a cincea parte din această serie de succes după „The Bourne Identity” (2002), „The Bourne Supremacy” (2004), „The Bourne Ultimatum” (2007) și „The Bourne Legacy” (2012), în cea din urmă protagonistul fiind Jeremy Renner. Cu Alicia Vikander, Tommy Lee Jones, Vincent Cassel și Julia Stiles în distribuție, filmul readuce în acțiune fostul agent al CIA suferind de amnezie într-o nouă aventură și încercare de a-și aduce aminte de trecutul său, potrivit Agerpres.

În cealaltă premieră, Mila Kunis conduce o distribuție complet feminină completată de Kristen Bell, Kathryn Hahn, Christina Applegate, Jada Pinkett Smith și Annie Mumolo, în comedia „Bad Moms”. Semnată de scenariștii Jon Lucas și Scott Moor, cunoscuți pentru „The Hangover” (2009), „Bad Moms” prezintă viața unei tinere mame, care, sufocată de presiunea socială care învață cum trebuie crescuți copiii, decide să nu mai țină cont de nimic și să-și impună toate regulile.

„Ghostbusters”, în regia cineastului Paul Feig („Bridesmaids”), este un film cu mult umor și aventuri paranormale, din a cărui distribuție fac parte Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Kristen Wiig, Leslie Jones. O echipă de „vânători de fantome” trebuie să combată o invazie de spirite în Manhattan. Actorii Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver și Ernie Hudson au apariții punctuale în actuala versiune.

Sursa: DIGI24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ