Trei, Doamne, şi toţi trei…

475

Trei tineri din Timișoara au crezut că dau lovitura. Au spart o locuință și au furat… ce le-a picat în mână. Și ca să nu obosească prea tare, au furat și o roabă cu care să care lucrurile. Nu le-a ieșit însă așa cum au crezut. Toți trei au fost prinși.

Mai exact, în seara de 12 iulie, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Timişoara au identificat trei bărbați, cu vârste între 21 și 32 de ani, bănuiţi de furt din locuinţă.

În fapt, în seara de 21 aprilie a.c., cei în cauză ar fi pătruns, prin efracție, într-un imobil situat pe raza municipiului Timișoara, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri (un televizor, un laptop, o roabă, o rolă de cablu electric și o mașină de tuns gazonul), în scopul valorificării.

Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 5000 de lei a fost recuperat în proporție de peste 50%.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat,iar unul dintre bănuiţi, respectiv bărbatul de 21 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților și a recuperării în integralitate a prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ