Trei baschetbaliști sunt pe picior de plecare de la BC SCM Timișoara

95

Înfrângerea cu Phoenix Galați a tulburat apele în sânul celor de la BC SCM Timișoara, care ar putea să rămână fără trei oameni importanți.

Meciul pierdut luni seara de baschetbaliștii timișoreni poate avea efecte greu de anticipat pentru gruparea violetă. Trei dintre cei mai eficienți jucători ai toamnei sunt pe picior de plecare. Vujadin Subotic și-a încheiat contractul, iar Djapa și Jelenic sunt cu contractele deschise și ar putea părăsi Timișoara în orice clipă.

Nici remedierea situației situației a clubului odată cu virarea restanțelor salariale din partea noului SCM Timișoara, nu pare să îi determine pe cei trei să continue la Timișoara. De altfel și evoluția modestă a acestora în meciul cu Phoenix pare a fi un indiciu vizavi de intențiile lor, cred oficialii BCT-ului.

”Mai avem trei transferuri, numai trei. Dar dacă Jelenic, Djapa, Subotic pleacă, vom avea probleme să găsim încă trei oameni. Vom vedea după Anul Nou cine e dispusă să revină să lupte. Smith pleacă în America, nu știu dacă se întoarce. Doar Dundjerski și Zivanovic au contract până în aprilie. Important pentru noi e să continuăm să jucăm și să vedem ce se va întâmpla. Acum avem șanse mici să rămânem în campionat pentru că am pierdut acasă”, a recunoscut problemele Milorad Perovic.

Lucrurile stau cu totul altfel în tabăra gălățenilor după succesul vital de la Timișoara. ”Este o victorie extrem de importantă pentru noi. Știm că întânim o echipă schimbată în bine, au venit jucători valoroși, precum Subotic și Zivanovic. Știam că s-au redresat și financiar. Această victorie ne dă o liniște. A fost un meci disputat, cu multe contacte, faulturi. E un meci câștigat pe recuperări ofensive, două-trei momente-cheie și aruncările libere… Mă bucur că deși nu putem să ne lăudăm cu un buget mare am reușit să facem o echipă valoroasă. E un campionat al bugetelor, avem multe de construit”, a menționat tehnicianul Florin Nini.

LĂSAȚI UN MESAJ