Trei avioane au aterizat de urgență pe Aeroportul din Timișoara

155

Trei avioane au aterizat, miercuri dimineața, de urgență, pe pista Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara.

Aeronavele se îndreptau spre Belgrad și transportau 450 de pasageri. A fost nevoie de o aterizare de urgență la Timișoara pentru că aerogara din capitala Serbiei s-a închis.

“Este vorba de trei avioane cu destinaţia Belgrad, care veneau din Tirana, Atena şi Abu Dhabi. Aeroportul din Belgrad este închis până la ora 10.00, motiv pentru care aceste avioane au fost redirecţionate spre Timişoara. Redirecţionarea avioanelor este o procedură normală, pentru că aeroportul din Timişoara este rezervă pentru cel din Belgrad”, a declarat Nicoleta Trifan, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional Timișoara.

Potrivit informațiilor venite din Serbia, aerogara s-a închis pentru că un avion a avut probleme tehnice și nu a mai putut decola, blocând astfel pista. Pasagerii așteaptă acum să fie preluați de autocare și transportați la Belgrad. Procedura durează desttul de mult pentru că este nevoie de aprobarea Poliției de Frontieră. Unii dintre călători au părăsit aerogara timișoreană pe cont propriu sau și-au schimbat traseul din Timișoara spre alte destinații europene.

UPDATE

Pasagerii care veneau din Tirana și Atena se îmbarcă în avioane și pornesc spre Belgrad. Aeroportul din capitala Serbiei s-a redeschis, la ora 12:00, ora României.

LĂSAȚI UN MESAJ