Trei arădeni prinși la braconaj s-au răsturnat cu mașina când încercau să scape de poliție. Unul dintre ei trebuia să fie în carantină

32

Trei tineri din județul Arad, prinși la braconaj, s-au răsturnat cu mașina încercând să scape de polițiști. Ulterior s-a descoperit că unul dintre ei trebuia să fie în carantină, la domiciliu. Toți sunt acum cercetați penal pentru braconaj cionegetic.

Cei trei tineri au fost descoperiți ca urmare a unui control pe care polițiștii din Arad și pădurarii le-au efectuat pe fondul de vânătoare nr.19 Șiclău-Grăniceri.

„Cei 3 nu au oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor, încercând să se sustragă cu un autoturism, dar la scurt timp au pierdut controlul volanului și s-au răsturnat în afara părții carosabile. Din verificări a reieșit că niciunul din cei 3 tineri nu deține autorizație de vânătoare și nici de arme și muniții, totodată tânărul de 24 de ani figura ca fiind în carantină la domiciliu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Polției Arad, Livia Pescar, pentru Europa FM.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ