Trei adolescente de la un liceu din vestul ţării, cercetate penal după ce au bătut o fată în apropierea şcolii

40

Polițiștii cărășeni s-au autosesizat în urma unor imagini apărute în mediul online în care mai multe minore au participat la o bătaie în proximitatea Liceului „C.D. Loga” din Caransebeș.

Conform gazetadecarasseverin.ro, trei adolescente, două în vârstă de 13 ani şi una de 14 ani, sunt cercetate penal pentru lovire şi alte violenţe, după ce au agresat fizic şi verbal o fată de 13 ani, în apropierea Liceului „C.D. Loga” din Caransebeş.

„În urma verificărilor efectuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş şi Biroului Siguranţă Şcolară al I.P.J. Caraş-Severin au fost identificate minorele implicate în eveniment, două dintre acestea în vârstă de 13 ani şi cea de-a treia, de 14 ani. La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 15.00, minora de 13 ani a fost agresată fizic de celelalte două, pe fondul unor discuţii contradictorii între acestea, evenimentul producându-se în proximitatea unei unităţi şcolare din Caransebeş”,au trasmis polițiștii cărăşeni sursei amintite.

În cauză a fost întocmit dosar pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş.

De asemenea, a fost informată conducerea şcolii, situaţia fiind în continuare monitorizată de către poliţişti.

LĂSAȚI UN MESAJ