,,Treburi murdare” și alte acuzații grave la adresa managerului unui important spital. Se așteaptă reacția ministrului sănătății

488

Un cunoscut medic chirurg de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a lansat o serie de critici dure la adresa managerului unităţii, Gigel Capotă, după ce a aflat că una dintre măsurile ministrului Sănătăţii constă în desfiinţarea secţiei pe care o conduce.

Claudiu Gabriel Soare, medic chirurg şi Şeful Secţiei Chirurgie II de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, este revoltat de măsurile care se anunţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Acesta a postat nemulţumirile pe pagina sa de Facebook: „Mâine (n.r. – astăzi) se anunţă vizita Doamnei Ministru Sorina Pintea la Spitalul Judeţean de Urgenta Tg. Jiu. Se aşteaptă ca domnia sa, să anunţe investiţii masive în sănătatea din judeţul nostru, însă se pare ca nu o sa fie aşa. O să se arate susţinerea necondiţionată faţă de ilustrul manager Capota, cel care a târât spitalul în acest scandal public prin fotografierea şi publicarea acelei foi de observatie (toată lumea medicala ştie asta). O să fie sacrificat directorul medical pentru ca nu a fost în stare sa facă treburile murdare ale managerului. Şi ce este cel mai trist se va renunţa la o secţie de chirurgie pe motiv ca nu sunt indicatori corespunzători (la baza fiind informaţii mincinoase care i-au fost aduse public la cunoştinţă Doamnei Ministru) cu reducerea numărului de paturi în detrimentul bolnavilor, pentru a face loc unui compartiment de kinetoterapie, care nu are legatura cu activitatea de urgenta a unui spital de urgenta (vineri în Secţia Chirurgie 2 erau trei paturi libere).

Ce se va întâmpla cu pacienţii când acestea vor fi reduse? Cum se va putea asigura curăţenia şi dezinfecţia? Sau poate toate acestea nu contează. Totul doar să satisfacem interesele unora. Şi mai sunt multe alte mizerii care o sa apară treptat. Haideţi să nu fim pasivi la toate acestea”.

LĂSAȚI UN MESAJ