Tratamentul la care a fost supusă o fetiță de doar 2 ani, adusă de mamă la spital cu febră

1666

Relatarea unei mame care a trecut prin clipe de panică la un spital din București a stârnit, din nou, indignare în mediul online, față de sistemul medical românesc.

Femeia a povestit ce a pățit la Spitalul Grigore Alexandrescu din capitală, atunci când și-a dus fetița de 2 ani și 4 luni la consultație, deoarece avea febră. Ajunsă acolo, mama a trecut prin clipe teribile, după ce o asistentă a încercat să îi facă testul pentru detecția gripei de tip A sau B în secrețiile nazale. Mama povestește cum asistenta i-a introdus bețișorul testului în nări, fetiței, apăsând puternic până când, la a doua nară, acest bețișor s-a rupt și o parte a rămas în nasul copilului. Speriată, mama a îndemnat-o pe asistentă să îl scoată repede, dar ce a urmat a revoltat-o – ”Nu, Nu! Trebuie să vina de la ORL să îl scoată”.

Relatarea mamei despre experiența teribilă continuă:

”Când a ajuns de la ORL bățul nu mai era, se creează panică timp de 30 de minute copilul este chinuit, se caută bățul, îi pornește sângele pe nas, se dă și concluzia – trebuie să îi facem anestezie totală pt a-i putea căuta bățul cu cameră peste tot ! Așteptăm 1 oră, vine doamna anestezistă cu niște foi în mână și îmi spune trebuie să semnați că sunteți de acord cu anestezia totală având riscuri de complicații mult mai mari fiind răcita și făcând febră !! Ce riscuri, cât la sută??? 50% complicații la inimă, plămâni! Nuu clar nu! Nu semnez așa ceva neștiind dacă copilul meu mai iese de acolo, eu am venit cu copilul doar pt o rețetă nu îi pot face așa ceva !!! Ok dacă nu acceptați bățul poate ajunge la plămâni și moare, d-voastra știți ce alegeți ! Adică ?? Nu am de ales în niciun fel doar să semnez ? Da! Și să fiți mai calmi, sunteți niște părinți foarte panicoși și exagerați, la noi vin copii și cu elicopterul pe jumate morți și i-am înviat. Poftim???! Dar eu nu am venit copilul așa, ați spus că are doar un rosu în gât!”.

Citește întreaga relatare a mamei mai jos

LĂSAȚI UN MESAJ