Transfer de putere în PSD? Are Grindeanu toți așii în mână?

341

Până la această oră, Sorin Grindeanu a demonstrat deja că a putut face un transfer de putere, este vorba de PSD Timiș. Va reuși el oare același lucru și la nivel național? Despre jocurile de putere și legăturile dintre personaje-cheie ale principalului partid politic din România, la ora actuală, puteți citi în ediția de astăzi a săptămânalului Banatul Azi.

banatul-aziTot din ediția de azi puteți afla, printre altele, cine este noul model al tinerei generații din România, care este industria care a cunoscut o dezvoltare extraordinară în Banat, după care a fost lăsată de izbeliște, iar acum se încearcă revigorarea ei, mai puteți afla ce se mai întâmplă cu vaporașele din Timișoara, ce risc e ca municipiul de pe Bega să piardă 50 de milioane de lei, cum s-a metamorfozat vechea cazarmă Nandor, ce cuprinde raportul anual Freedom House pe 2017, puteți citi un interviu cu scriitorul Igor Bergler, puteți afla cine sunt bufonii politici și care e rolul lor în țara vecină, Serbia, sau cum este afectată România de criza gravă a natalității.

Săptămânalul Banatul Azi apare joia și poate fi găsit la chioșcurile de ziare din Timișoara și Timiș. Disponibil acum și pe bază de abonament.

LĂSAȚI UN MESAJ