Tramvaiele istorice ale Timișoarei marchează Centenarul. Ies pe traseu de 1 Decembrie!

128

Timișorenii vor partea de două parade de 1 Decembrie. Pe lânga tradiționala defilare a militarilor și a forțelor de intervenție, de Ziua Națională, la Timișoara vor ieși pe traseu și tramvaiele istorice.

”Manifestările dedicate Centenarului Marii Uniri de la 1918 vor include, sâmbătă, 1 decembrie, cu începere de la ora 15, parada tramvaielor de epocă din patrimoniul Societăţii de Transport Timişoara”, anunță STPT.

În centrul atenţiei se vor afla Tramvaiul tras de cai, Tramvaiul istoric „Gemenele” (originalul de la 1927) şi Tramvaiul turistic „Tram TurTM”. Timişorenii vor putea admira cele trei tramvaie care vor pleca de pe Podul Traian (Piaţa Maria) până la staţia „Catedrala Mitropolitană” , în acordurile Fanfarei „Big Band”.

Tot în 1 decembrie, Societatea de Transport Public Timişoara pune la dispoziţia publicului călător tramvaiul turistic „Tram TurTM”, acesta urmând să circule în regim normal pe traseul liniei 6, în intervalul orar 16:00 – 19:00. Accesul în tramvaiul turistic se va face în limita celor 30 de locuri disponibile.

Parada militară este programată să înceapă puțin după ora 14, pe bulevardul Take Ionescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ