Tragedie uriașă lângă Timișoara! Un bărbat a murit strivit de un zid, în timp ce lucra la demolarea unei case

1944

Un bărbat de 36 de ani a murit, marți seara, după ce zidul unei case s-a prăbusit peste el. Martorii au declarat pentru lugojinfo.ro ca bărbatul lucra la demolarea unei case în localitatea Sacoșu Mare.

Victima era însoțită de trei  localnici în momentul în care zidul s-a prăbușit. Oamenii au susținut că mai aveau puțin până când să dea jos partea superioară a casei.

Eram foarte aproape să gătăm cu acoperișul. Pentru că pe partea cealalta era gardul, am legat frontarul cu chingi și l-am tras pe interior. Noi ne-am așteptat să cadă și ne-am ferit, însă el a fost surprins. Tonele de cărămizi au căzut peste el”, a declarat unul dintre martori.

Două echipaje de la ambulanța din Lugoj au fost trimise la Sacoșu Mare pentru a încerca o minune, însă medicii nu i-au mai putut salva viața bărbatului. Omul a murit pe loc datorită fracturilor multiple și a hemoragiei care s-a pornit imediat ce a fost strivit.

Polițiștii au trimis la locul nefericitului eveniment o echipă pentru a începe cercetările și a afla exact ce s-a întâmplat. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Cei patru bărbați care lucrau la demolarea casei erau plătiți pentru munca lor de proprietara imobilului, care locuiește în Timișoara. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga din Lugoj. Nenorocirea este cu atât mai mare cu cât victima era stâlpul familiei, omul fiind cunoscut de către localnici ca un băiat muncitor și care ajuta pe toată lumea la nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ