Tragedie într-un mare oraș din vestul țării! Bărbat mort în curtea unei firme

567

Bărbatul din Alba, care a fost prins sub un mal de nisip, nu a putut fi resuscitat, fiind declarând decesul. Acesta a murit într-un buncăr de alimentare a unei betoniere, după ce a fost prins sub nisipul descărcat de un coleg care nu ştia că victima e acolo, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă trimis, vineri, de Poliţia Alba, bărbatul a murit prins sub nisip, şi nu sub pământ aşa cum se anunţase iniţial, incidentul având în incinta unei societăţi comerciale situată pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia.

”Un bărbat, în timp ce curaţa un buncăr de alimentare a unei betoniere, a fost surprins şi acoperit cu nisip descărcat dintr-o volă, condusă de un bărbat de 60 de ani, din Alba Iulia, care nu avea cunoştinţă de prezenţa colegiului sau in interiorul buncărului. În urma accidentului, bărbatul a decedat. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi neluarea măsurilor legale de securitate în munca”, potrivit Poliţiei Alba.

Bărbatul decedat este din Mihalţ şi are 58 de ani. Iniţial, poliţiştii crezuseră că e mai tânăr.

Cadrele medicale au efectuat manevre de resuscitate, însă în zadar.

Acesta era angajat al unei societăţi comerciale. Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă.

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ