Tragedie într-o familie din vestul țării! A lăsat în urmă un băiat și o fetiță de câteva luni

425

Un teribil accident de muncă a avut loc, această după-amiază, la Ineu, unde un tânăr a murit strivit de niște panouri de lemn.

Din primele informații, se pare că este vorba de un tânăr de 30 de ani pe nume Lucian, care se ocupa cu ridicarea de case făcute din exact aceleași panouri de lemn. Acesta se afla la sediul firmei sale, unde un panou de lemn a căzut peste el, suferind răni incompatibile cu viața.

UPDATE: Lucian era un meșter iscusit. Era priceput în a construi case din lemn, iar prin priceperea sa a făcut multe familii fericite, atât aici, în Ineu, în județul Arad, cât și în alte părți, inclusiv în Germania. Chiar în urmă cu două săptămâni a fost în Bavaria unde a finalizat o casă.

S-a întors acasă și s-a bucurat de familia lui minunată, s-a întors la soția sa și la cei doi copii, un băiat și o fetiță de câteva luni. S-a bucurat până în această după amiază, o după amiază mohorâtă și tristă, o după amiază în care viața lui Lucian Mircea Ilisie s-a frânt precum un fir de ață… Avea doar 37 de ani… Un panou de lemn a căzut pe el chiar la sediul firmei pe care o conducea. A fost fatal. „A suferit leziuni incompatibile cu viața”, au mai putut să spună medicii care au venit să-l salveze.

Lucian va construi acum case în cer. Aici, pe pământ, lasă îndoliată o soție, Ioana, care i-a fost mereu alături și pe cei doi copii atât de frumoși. Este doliu la Ineu, un oraș greu încercat în ultimele două săptămâni, perioadă în care alți doi tineri au murit în accidente petrecute în apropierea localității.

sursa: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ