Tragedie în vestul țării! S-a spânzurat după ce și-a luat rămas bun de la mama sa

447

Sinucidere la Caransebeș! Un tânăr în vârstă de 33 de ani a recurs la gestul suprimării propriei vieți, cel mai probabil în urma unei dezamăgiri trăite în dragoste.

Se pare că la baza deciziei radicale luate azi noapte de caransebeșean ar fi stat o depresie severă cauzată de despărțirea de iubită, alături de care a locuit mai multă vreme împreună.

După ce a discutat cu mama lui în camera acesteia, în jurul orei 23:30, un dialog în care sinucigașul și-a luat la final la revedere, la o distanță de doar 20 de minute, acesta a fost descoperit spânzurat de un schelet metalic din curte, sub vița de vie, chiar de cea care i-a dăruit viață.

În ciuda faptului că echipajul de pe ambulanță, apelat la 112, sosit în viteză pe strada Florilor, nr.3, în zona Carboniferă a municipiului de pe Timiș și Sebeș, a încercat să îl resusciteze, pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic.

În imediata apropiere a trupului neînsuflețit a fost descoperit un bilet de adio, prin care tânărul îi cerea iertare mamei pentru gestul său.

sursa: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ