Tragedie în vestul țării! Căldura continuă să facă victime!

505

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, mânat de căldura de afară, s-a dus la scăldat pe o plajă de pe malul râului Mureș, din municipiul Arad. La un moment dat, bărbatul a dispărut în apele învolburate ale Mureșului, în vreme ce doi tineri care se aflau în apropiere au sărit în apă pentru a-l salva. Bărbatul a fost cărat de apă câteva sute de metri, cei doi tineri ajungându-l abia după podul Traian, unde i-au scos trupul la mal.

La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Arad și un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș”, acesta din urmă având și o barcă de salvare.

Echipajele de pe ambulanță au trecut la resuscitarea bărbatului, dar, din păcate, acesta nu a mai răspuns manevrelor și a decedat.

Totodată, la fața locului s-au deplasat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad. Aceștia fac cercetări chiar în aceste momente cu privire la modul în care s-a produs tragicul eveniment.

Autoritățile îi sfătuiesc pe cetățeni să nu mai intre în apele râului Mureș și să caute alte variante pentru a învinge temperaturile ridicate, deoarece riscul de a-și pierde viața este unul extrem de ridicat.

sursă: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ