Tragedie în paradisul dominican! O tânără din România a murit în condiții dubioase

620

O româncă de 21 de ani a murit în Republica Dominicană după ce a căzut de la etaj la un hotel din Santo Domingo, relatează presa locală.

Victima a fost identificată drept Andreea Celea de către poliția dominicană, relatează elcaraibe.com. Potrivit relatărilor martorilor, tânăra a căzut în gol de la etaj la primele ore ale dimineții, sâmbătă, 1 septembrie 2018. Imediat a fost alertat serviciul de ambulanță. Poliția a declanșat o anchetă pentru a afla dacă este vorba despre o sinucidere, un accident sau o crimă.

Familia victimei a povestit pentru sursa citată despre relația tumultuoasă a fetei cu iubitul ei, Gabriel Villanueva. De altfel, cu puțin înainte de a muri Andreea a fost văzută în compania lui Gabriel. Tânărul a fost reținut de poliție pentru investigații în acest caz.

”Pe 1 septembrie 2018, am pierdut-o pe iubita noastră Andreea într-un mod tragic și confuz, rezultatul unei relații tumultuoase” a anunțat familia într-un comunicat în care a vorbit despre actele de violență și abuzurile verbale la care a fost supusă fata de către iubitul ei. Familia a mai precizat că are încredere în polția locală pentru a face dreptate în ceea ce o privește pe Andreea.

Poliția a dat publicității și o înregistrare realizată de camerele de supraveghere din hotel cu românca înainte de a muri.

sursa text si foto: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ