Tragedie în Austria. O româncă și soțul ei, morți după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un tren

3756

O româncă și soțul ei au fost uciși de tren, în Austria. Polițiștii iau în calcul varianta unei crime, după ce au descoperit postările pe Facebook ale tinerei, făcute cu doar o jumătate de oră înainte de a muri.

Tragedia s-a consumat miercuri după-amiază, în sud-estul Austriei, la Neudorf ob Wildom. Românca Nicoleta L. și soțul ei austriac erau într-o mașină și au ajuns la un punct de trecere a căii ferate, fără barieră.

La volan era soțul româncei, Markus, de 32 de ani. Potrivit mecanicului locomotivei, citat de oe24.at, automobilul Mazda a oprit inițial la trecerea liniei ferate, apoi, la apropierea trenului a pornit și a accelerat brusc. Mașina a fost purtată de tren aproximativ 100 de metri și a fost complet distrusă, spune krone.at.

Poliția investighează inclusiv ipoteza unei crime și a unei sinucideri, comise de soț. Și asta pentru că doar cu o jumătate de oră înainte de a muri, Nicoleta L. a scris pe rețeaua de socializare că își va închide salonul de înfrumusețare pe care îl avea și că, din motive personale, se va muta la Monaco. Se pare că soțul ei nu era de acord cu această decizie, spun surse din anchetă. Cei doi soți locuiau împreună în Styria și aveau 3 copii.

Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ