Tragedie fără seamăn într-o familie din Arad !

1693

În urmă cu aproape cinci ani, Sara Ruști, o fetiță de numai un an și zece luni a suferit un accident și de atunci a rămas imobilizată. O întreagă comunitate s-a mobilizat pentru a o ajuta pe micuța Sara Ana Maria, aceasta fiind tratată în mai multe spitale din țară și din Ungaria. În noaptea de 10 spre 11 ianuarie însă, Sara a rămas fără cel mai important sprijin al ei: a murit mama sa, Claudia, la numai 44 de ani, în casa în care locuia în cartierul Sânnicolau Mic, notează specialarad.ro.

„S-a întâmplat brusc. Se plângea de anumite dureri în ultimul timp, iar azi noapte i s-a făcut rău, a căzut și s-a lovit la cap. Nu mai înțelegem nimic. Este o durere atât de mare că nu o putem exprima”, spun rudele Claudiei.

În urmă cu doar zece zile, specialarad.ro scria despre povestea Sarei, despre drama prin care trece familia ei. La Baza Desavoia s-a organizat un turneu de fotbal caritabil cu strângere de fonduri pentru tratamentul de care are nevoie micuța. La fel s-a întâmplat și la finele anului 2016, atunci când cei mai cunoscuți fotbaliști din Arad s-au reunit tot pentru a o ajuta pe Sara.

claudia-collage-1060x540În ultimii patru ani au avut loc mai multe evenimente organizate pentru a o ajuta pe Sara Ana Maria Ruști. Concerte la Teatrul „Ioan Slavici”, diferite alte evenimente, iar cea care a stat mereu lângă ea, oră de oră în ultimii aproape cinci ani, a fost Claudia, mama ei. Durerea mamei era imensă din clipa acelui nefericit accident. A avut grijă de micuța ei în fiecare secundă de la acea clipă nefericită, a fost lângă pătuțul ei prin toate spitalele prin care a fost plimbată, la Târgu Mureș, la București, la Szeged, peste tot.

Azi noapte, însă, Sara a rămas fără cel mai important sprijin al ei. Corpul Claudiei a cedat în urma grelelor încercări prin care a trecut în toată această perioadă. I s-a făcut rău, a căzut și Sara, dar și fratele ei, Denis, au rămas fără mamă…

Nu știu dacă am auzit o poveste mai tristă ca aceasta…

A rămas tatăl, Flore Ruști, cel care probabil nu mai înțelege nimic din tot ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă în familia lui. Rămas fără Claudia, Flore se vede acum rămas singur în misiunea sa de a-și crește copiii.

Cei care doresc să fie alături de Flore Ruști, de micuța Sara Ana Maria, o pot face donând la conturile scrise mai jos:

RO42BTRL00201201R07364XX – în lei,

RO66BTRL00202201R07364XX – în dolari,

RO17BTRL00204201R07364XX – în euro;

(SWIFT BTRLRO22ARA)

Conturile sunt deschise pe numele tatălui fetiţei, Ruşti Augustin Florin, la Banca Transilvania, sucursala Arad , Str. Unirii, nr. 5.

LĂSAȚI UN MESAJ