Tragedie fără margini: Un copil de trei ani a pierit înecat

378

Dramă teribilă în comuna Toplița, unde copilul de trei ani al unei familii a fost înghițit de apele râului Cerna. Micuțul se juca, alături de tatăl său pe malul apei. Acesta arunca pietre în apă, când, la un moment dat, s-a dezechilibrat și a căzut în Cerna. Curenții puternici l-au luat pe micuț, fără ca tatăl acestuia să-l mai poată salva.

Tragedia fără margini s-a produs duminică, de Florii, în jurul orei 20:30, când Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic despre faptul că un minor în vârstă de 3 ani a dispărut în apa râului Cerna, în zona localității Toplița.

Trupul copilului, găsit la miezul nopții

În urma sesizării telefonice, la fața locului s-a deplasat de urgență patrula de siguranță publică aflată în serviciu pe zona rurală, precum și o echipă operativă din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara și s-a solicitat în regim de urgență deplasarea la fața locului a unui echipajul SMURD și a reprezentanților I.S.U. Hunedoara, pentru efectuarea de căutări. „Pompierii au desfăşurat un dispozitiv de căutare a minorului cu sprijinul polițiștilor, jandarmilor și sătenilor. În jurul orei 00:00, trupul micuțului a fost găsit în apa râului, la aproximativ doi kilometri de locul în care a dispărut”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, locotenent colonel Anemona Doda.

După culegerea primelor informații, polițiștii au stabilit că minorul era însoţit de tatăl său când s-au deplasat pe malul râului Cerna, unde copilul a început să se joace, aruncând pietre în apă. La un moment dat, minorul s-a dezechilibrat, a căzut în apă și a fost luat de curenți, tatăl neputând să îl mai salveze. Trupul copilului a fost preluat de medicii legiști în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs nefericitul incident.
Sursa: servuspress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ