Tragedie cumplită! Doi adolescenți din vestul țării au ars de vii!

354

Doi tineri din judeţul Hunedoara au murit electrocutaţi, în timp ce încercau să fure componente electrice din fosta fabrică de var din localitatea Zlaşti, în care au intrat prin efracţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, trupurile celor doi tineri de 22, respectiv 30 de ani au fost găsite joi seara, de către paznicul societăţii care se află în conservare, acesta sunând la 112.

Primele verificări au arătat că bărbaţii s-au electrocutat în timp ce încercau să fure un cablu electric.

„Sesizarea la 112 a fost făcută din partea firmei care asigură paza la fosta fabrică de var, din Zlaşti, judeţul Hunedoara. În urma cercetărilor s-a stabilit că doi tineri care au pătruns prin efracţie în incinta respectivă, se pare cu intenţia de a sustrage componente de la instalaţia electrică, întrucât s-au găsit şi instrumente specifice infracţiunilor de furt, au fost găsiţi decedaţi la faţa locului, au fost preluate cadavrele de Serviciul Judeţean de Medicină Legală, în vederea stabilirii cauzei morţii. Au fost şi identificaţi, unul dintre ei are 22 de ani şi celălalt 30 de ani, din Hunedoara”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi tentativă de furt calificat.

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.