Tragedia unei familii s-a încheiat cu un gest de omenie

39

Un copil de opt ani care nu mai avea şanse să-şi revină în urma unui accident rutier salvează, cu organele sale donate, viaţa a trei copii, scrie Agerpres.

„Un înger de 8 ani salvează alţi 3 copii. Transplantul înseamnă VIAŢĂ! La Cluj, un accident rutier a frânt, brusc, viaţa unui copilaş de doar 8 ani. O dramă care schimbă definitiv viaţa familiei, pentru că nimic nu se compară cu durerea pierderii unui copil. Cu toate acestea, părinţii au reuşit să găsească puterea de a transforma imensa lor durere în viaţă pentru alţi copii, să dăruiască altor părinţi fericire. Când destinul loveşte pe neaşteptate atât de crunt, puterea de a dărui altor semeni acel bob de rouă care descoperă zorii unui nou început, care şterge coşmarul nopţilor de suferinţă, este un gest suprem”, se arată într-o postare de joi, pe Facebook, a Agenţiei Naţionale de Transplant.

Copilul de opt ani era în moarte cerebrală, după ce la sfârșitul anului trecut a fost implicat într-un accident de circulație. Rinichii recoltați au fost transplantați unor copii de 9 și 12 ani, la Cluj, iar ficatul va ajunge la un alt copil în Germania.

sursa – digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ