Tragedia din apele Dunării pe cale de a ajunge la final! O altă victimă a fost scoasă din apă

2157

Dunărea a scos la mal o a treia persoană dintre cele 4 înecate sâmbăta 7 octombrie lângă Coronini. Bătrânul fluviul l-a redat familiei, pentru înmormântare, pe Bebe Jurji, fiul cel mai mare al familiei Jurji, care avea 23 de ani, notează infocs.ro.

Cadavrul a fost găsit astăzi pe malul sârbesc în apropiere de Porțile de Fier. Ca și prima dată, autoritățile sârbești au trimis la Poliția Fluvială Moldova Nouă fotografii cu cadavrul găsit iar recunoașterea a fot făcută de către fratele victimei.

De reșinut că sâmbătă 7 octombrie, la câțiva km de Coronini pe DN57, a avut loc un grav accident de circulație. Un autoturism în care se aflau 5 persoane, la o curbă deosebit de periculoasă, a plonjat în apele Dunării într-o zonă cu curenți foarte puternici și apă foarte adâncă. Singurul care a reușit să se salveze din mașina care s-a scufundat, a fost șoferul.

Mașina a fost scoasă duminică din apă cu ajutorul scafandrilor, dar ocupanții au fost luați de ape. Săptămâna trecută a fost găsită femeie Vandana Jurji, sâmbăta a fost găsită fetiţa de 3 ani sori şi astăzi tânărul Bebe de 23 de ani. A mai rămas în apa doar Bănuţ Jurji, capul familiei.

Sursa foto+text: infocs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ