Traficant de droguri, prins de polițiștii arădeni cu stupefiante în portbagaj

64

Un traficant de droguri de risc și mare risc a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, după ce a fost prins cu o cantitate mare de drgouri în portbagaj. El fusese oprit în trafic, în cadrul unei razii, în 25 noiembrie.

Polițiștii care au oprit suspectul în trafic i-au verificat mașina și au găsit aproape 1.000 de pastile de ecstasy, zeci de grame de cannabis și o sumă importantă de bani.

”În cauză s-a reținut faptul că, la data de 25.11.2019, pe raza municipiului Arad s-a procedat la oprirea în trafic a unui autovehicul în care se afla inculpatul G.G.R., în portbagajul autovehiculului fiind descoperită cantitatea de aproximativ 30 grame cannabis, 974 pastile ecstasy, sumele de 18.757 de lei, 210 de euro și 4 telefoane mobile. De asemenea, inculpatul a fost testat cu aparatul DRUGTEST, rezultatul fiind pozitiv pentru substanța THC-5. La data de 26.11.2019, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului G.G.R., pentru o perioadă de 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operaţiuni Speciale”, a transmis DIICOT.

Acţiunea a fost efectuată cu împreună cu lucrătorii de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică și Biroului Rutier I.P.J. Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ