Trafic îngreunat pe autostrada A1: lucrările şi ploile torenţiale, coșmarul șoferilor!

114

Şoferii timişoreni care circulă, joi, pe autostrada A1 între Arad şi Timişoara trebuie să se înarmeze cu răbdare. Din cauza unor lucrări la şosea, traficul este afectat şi pe anumite porţiuni se circulă pe o singură bandă.

Centrul infotrafic al Poliţiei Române transmite că se lucrează pe sensul către Timișoara al tronsonului Arad – Timișoara, lucrări la kilometrul 519+400 de metri (Orțișoara, jud. Timiș), pe banda numărul 2; pe sensul către Arad al tronsonului Timișoara – Arad, lucrări la kilometrul 533+400 de metri (Șagu, jud. Arad), pe banda numărul 2.

„Pentru a nu fi implicați în accidente rutiere, șoferii sunt sfătuiți să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, să semnalizeze și să se asigure temeinic la schimbarea benzii de deplasare”, avertizează poliţiştii.

De asemenea, şoferii care merg spre Deva şi mai departe spre centrul ţării trebuie să ştie că vremea nefavorabilă afectează circulaţia pe tronsonul de autostradă Deva – Sibiu.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe autostrada A1 Sibiu – Deva se desfășoară la această oră îngreunat, în condiții de ploaie (pe anumite porțiuni, chiar torențială). Din acest motiv, sfătuim participanții la trafic care se deplasează pe această arteră să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, să folosească luminile de întâlnire și să adapteze în permanență viteza la condițiile meteo-rutiere, pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite”, mai transmit poliţiştii.

LĂSAȚI UN MESAJ