-2.4 C
Timișoara
joi 30 noiembrie 2023

Trafic închis și restricții de circulație, începând de astăzi, pe mai multe artere din Timișoara

În Timișoara sunt instituite noi restricții de circulație pentru finalizarea lucrărilor existente în oraș sau pentru efectuarea celor de mentenanță.

De astăzi până pe 4 decembrie, se închide traficul rutier pe strada Lorena, în zona intersecției cu strada Gh. Adam, pe tronsonul strada Renașterii – strada Gh. Adam.

Pe Calea Bogdăneștilor se instituie restricții de circulație în perioada 20 noiembrie – 25 noiembriem în vederea realizării marcajelor rutiere. De asemenea se instituie restricții pe strada 1 Decembrie 1918, în perioada 21 noiembrie (ora 8.00) – 22 noiembrie (ora 20.00), pentru intervenții la infrastructura rutieră.

Luni, 20 noiembrie, între orele 09:00-12:00, circulația pe strada Hector, va fi restricționată, mai precis banda din stânga, conform sensului unic de mers. Restricționarea este necesară amplasării unui ecran, ca parte componentă a instalației artistice “Vremea de mâine a artiștilor “ Santiago Mostyn & Susanna Jablonski. Celelalte benzi de circulație rămân deschise circulației rutiere.

Până pe 1 decembrie (ora 20.00) este restricționat traficul rutier pe Bulevardul Iuliu Maniu, pe sensul de mers dinspre Bld. Regele Carol înspre sensul giratoriu (Piața Iuliu Maniu), până la intrarea pe str. Platanilor. Circulația se va desfășura pe sensul opus, în ambele direcții, pe câte o bandă pentru fiecare direcție de mers. În această perioadă, se vor derula lucrări de refacere a covorului asfaltic.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro/

Alte subiecte :

Afaceri din vest, afaceri din est, cu politicieni milionari

„Îl vezi pe ăsta micu’, și burtos pe deasupra? Află că are dosiți prin casele cumpărate pe nume de veri, nepoți și amante, eu...

Stație Peco sancționată cu 50.000 de lei de polițiștii locali, a sistat activitatea așa cum i s-a impus

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au efectuat, în cursul zilei de astăzi, verificări la o stație Peco pentru a stabili dacă se...

Citește și :