UPDATE: Trafic feroviar întrerupt din cauza unei locomotive ce a deraiat în județul Arad. Călătorii, transportați cu mijloace auto spre destinație

102

Circulația trenurilor este închisă la această oră la intrare în stația CF Bârzava, din județul Arad. Măsura a fost luată după deraierea unei osii a locomotivei trenului 74-1, care circula în relația Brașov – Curtici.

”Locomotiva trenului 74-1 a deraiat de o osie peste macazul nr 7 care asigura trecerea de la linia 2 la linia 3 din stație. Personalul de specialitate este deja la fața locului pentru a lua măsurile necesare, astfel incât în scurt timp să fie asigurată continuitate în traficul feroviar”, a transmis CFR Infrastructură.

Niciunul dintre cei 19 călători aflați în tren nu a fost rănit.

Update: Călătorii, transportați cu mijloace auto spre destinație

Reprezentanții Regionalei CF Timișoara asigură transbordare cu mijloace auto pentru călătorii din trenurile 74-1, 75-2 și 1766, garnituri ce nu mai pot trece de gara Bârzava. ”Pentru călătorii din trenul 74-1, care circulă în relația Brașov – Curtici, se asigură transbordare cu mijloace auto pe relația Bârzava – Arad. Pentru călătorii din trenurile 75-2, care circulă în relația Curtici – Brașov, și IR 1766, care circulă în relația Timișoara Nord – Iași, se asigură transbordare auto pe relația Arad – Bătuța”, transmite CFR.

Până la ora 19:00 nu mai sunt alte trenuri înscrise în circulație care să tranziteze stația Bârzava, mai spun cei de la compania de căi ferate.

UPDATE 2: La ora 16.10 a fost repusă pe șină osia locomotivei deraiate, iar la ora 16.25 s-a redeschis traficul în stația Bârzava.

Foto: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ