Trădare grea la liberalii din vestul țării ! Cine a ales ,,calea pesedistă”

4229

Informație bombă pe scena politică a județului Caraș Severin: Nicușor Schelean, cunoscut om de afaceri din Valea Bistrei a hotărât să facă un pas important în politică, ce va da teme pentru editorialiștii din județ, el semnând adeziune pentru PSD. Este vorba de nimeni altul decât de tatăl și mentorul parlamentarului liberal de Caraș-Severin, Valeria Schelean.

Președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Ion Mocioalcă, a confirmat pentru Reper 24 adeziunea pe care dl Schelean a semnat-o în vederea întregirii rândurilor social-democraților din România.

Nu știm până la această oră care este reacția deputatului Valeria Schelean, dar cu siguranță au existat discuții în sânul familiei. Ceea ce cunoaștem este o umbră de dezamăgire pe care deputatul liberal Valeria Schelean „a șoptit-o” în cercuri extrem de restrânse după ultima conferință a Biroului politic județean PNL din această primăvară, atunci când a fost atacată și trasă la răspundere de unul din primarii importanți al liberalilor cărășeni. Se pare că acel eveniment a contat mult în decizia pe care o avem astăzi la tatăl Valeriei Schelean și schimbă mult datele politice din județ.

UPDATE: Contactată de Reper 24, deputatul PNL Valeria Schelean afirmă că știa de mai multă vreme faptul că tatăl domniei sale se gândea la o trecere spre curentul social-democrat, urmare a nemulțumirii acestuia față de politica promovată de organizația PNL din orașul Oțelu Roșu.

Tata este un om de afaceri care a sprijinit Partidul Național Liberal în Valea Bistrei, iar decizia lui nu are nici o legătură cu ceea ce consider eu că înseamnă PNL în Caraș-Severin. De asemenea, decizia tatălui meu nu înseamnă că este și decizia mea, eu nefiind o adeptă a traseismului politic. Îi respect decizia și îmi voi respecta părintele indiferent de opțiunile lui politice”, a explicat Valeria Schelean.

Întrebată de Reper 24 dacă pe viitor are în vedere o trecere spre o altă formațiune  politică, deputatul liberal nu a confirmnat dar nici nu a negat această posibilitate.

Nicușor Schelean nu a fost niciodară membru în Biroul politic județean al PNL, ajutând în ceea mai mare parte a activității sale politice, organizațiile liberale din Oțelu Roșu și de pe Valea Bistrei.

sursă: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ