Trădare, dar s-o ştim şi noi! Robu vrea eliminarea liberalilor „de joasă speţă” care au votat PSD

341

Nicolae Robu e profund nemulţumit de faptul că doi dintre consilierii judeţeni liberali au votat alături de PSD la alegerea noului preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

Ca atare s-a gândit că e de datoria sa să ia atitudine, în calitate de… liberal cu cea mai înaltă funcţie în structurile naţionale ale partidului.

Iar cum comunicările s-a obişnuit deja să le facă pe Facebook, a postat pe pagina sa o declaraţie de presă referitoare la incident.

DECLARAŢIE DE PRESĂ

Nu pot aprecia decât drept descalificabilă şi, desigur, inadmisibilă, fapta celor doi consilieri judeţeni PNL care au votat în rând cu alianţa majoritară constituită în jurul PSD la stabilirea noului preşedinte CJT. Din postura persoanei din filiala Timiş cu cea mai înalta funcţie în PNL -vicepreşedinte naţional- am convocat joi şi am condus o şedinţa a grupului de consilieri judeţeni PNL, de pregătire a şedinţei eminamente politice de astăzi a CJT. I-am invitat pe toţi colegii să-şi exprime deschis punctele de vedere şi aproape toţi au şi făcut-o.

În final, am votat în unanimitate:
1. să votăm „pentru” la primirea celor doi noi consilieri judeţeni PSD, votul fiind, de fapt, unul de luare la cunoştinţă şi recunoaştere a îndeplinirii condiţiilor legale în stabilitea lor.
2. să votăm „împotrivă” la stabilirea noului preşedinte CJT, că partid de opoziţie ce suntem, lăsând decizia exclusiv în mâna majorităţii anunţate, PSD+ALDE+PMP+UNPR.

În aceste condiţii, gestul celor doi care au procedat altfel decât au votat joi că vor face este o proba de neloialitate faţă de partid, de laşitate, ipocrizie etc.
Vom face tot posibilul să-i descoperim pe cei de o asemenea joasă speţă şi să-i eliminăm din rândurile noastre.

În aceeaşi şedinţa, am stabilit linia de conduită pe viitor în CJT a grupului PNL şi anume: să susţinem toate proiectele bune pentru judeţul nostru, indiferent cine le iniţiază, respectiv să ne opunem la tot ce considerăm că nu este bun pentru judeţ; de asemenea, să acţionăm pentru tratatea corectă, echidistantă, a localităţilor, indiferent de apartenenţa politică a primarilor şi astfel, implicit, să ne protejăm colegii primari de eventualele tentaţii discriminatorii, posibil mergând până la abuz, ale PSD, care nu cred că ar mira pe nimeni, date fiind năravurile pe care PSD le-a etalat în lungul existenţei sale.

Nicolae Robu
Vicepreşedinte naţional PNL

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ