Totul despre infrastructura şi proiectele rutiere din România, într-o hartă interactivă

1019

Şoferii din România, dar şi cei străini care ne tranzitează ţara, au de acum la dispoziţie un mecanism uşor de folosit care le arată ce autostrăzi sunt dechise în ţară, ce drumuri există şi mai ales ce proiecte sunt blocate. Astfel, planificarea călătoriei poate fi făcută exact, fără ca şoferii să aibă suprinze neplăcute pe traseu.

Asociaţia Pro Infrastructura a adunat toate datele de la colaboratori şi voluntari şi a realiza o hartă interctivă a infrastructurii rutiere din ţară.

„Pe hartă puteți vedea, în amănunt, traseele autostrăzilor și centurilor rutiere, dar și segmentele de căi ferate aflate acum în diverse stadii de implementare. Puteți întelege mai bine care proiecte sunt blocate, care nu au autorizație de construire sau acord de mediu emis ori proiect tehnic aprobat”, transmite asociaţia.

De asemenea, specialiştii din asociaţie cer ajutorul tuturor şoferilor pentru a afla cât mai rapid şi excat unde există probleme.

„Puteți chiar voi contribui! Dacă aveți informații noi, dacă găsiți erori sau pur și simplu aveți orice fel de întrebări, dați-ne de știre”, spun specialiştii de la Pro Infrastructura.

Harta interctivă poate fi consultată aici:
http://www.proinfrastructura.ro/proiecteinfrastructura.html#map=8/45.905/23.544/0

LĂSAȚI UN MESAJ