Tot mai multe TIR-uri pe străzile din Timișoara

79

Lipsa centurii de ocolire a Timișoarei se simte tot mai acut. Din ce în ce mai mulți șoferi de camioane de mare tonaj intră pe străzile din oraș deși nu au voie. Joi, în doar câteva ore, au fost sancționați 11 conducători de autovehicule de mare tonaj care nu au respectat legislația, pe străzi precum Dunării, Cercului, Emil Zola, Bujorilor, Dimineții.

„În ultimele două săptămâni au fost aplicate 68 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care nu au ținut cont de indicatoarele rutiere amplasate în oraș și au circulat cu autovehicule de mare tonaj în zone în care acest lucru nu este permis sau au staționat cu autovehicule grele pe străzile municipiului, sancțiunile fiind între 1000 și ajungând până la 2900 lei, în funcție de faptă”, a anunțat Poliția Locală.

Poliția Locală Timișoara continuă acțiunile pe această linie și atrage totodată atenția conducătorilor auto de autovehicule de mare tonaj să respecte legislația în vigoare și, de asemenea, să se informeze atunci când ajung în Timișoara, să urmărească indicatoarele rutiere care restricționează sau interzic accesul pe anumite sectoare de drum, să achite taxele în cazul în care tranzitează Timișoara, să nu parcheze autovehiculele grele pe teritoriul Timișoarei și să nu circule decât pe rutele stabilite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ