1.2 C
Timișoara
sâmbătă 20 aprilie 2024

Tot mai multe tensiuni în filialele USR din țară. Motivele scandalurilor au legătură cu felul în care se întocmesc listele pentru alegeri

Preşedintele USR Prahova, Bogdan Novac, a demisionat din această funcţie, dar şi din toate funcţiile politice deţinute în partid, fiind nemulţumit de negocierile purtate în cadrul Alianţei Dreapta Unită, transmite Agerpres. „Motivul a fost rezultatul negocierii formării Alianţei Dreapta Unită la Prahova, negociere care a fost purtată şi finalizată de conducerea centrală a partidului”, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Bogdan Novac, care este şi primar al oraşului Breaza.

Tensiuni legate de negocierile cu PMP și Forța Dreptei se înregistrează în mai multe organizații județene ale USR, cu lideri locali care critică desemnarea candidaților și lipsa de dialog cu șefii partidului.

Acesta a explicat că mai sunt şi alte persoane nemulţumite, „nu puţine”, iar motivele sunt legate de nominalizarea candidatului pentru Consiliul Judeţean şi de poziţiile stabilite de principiu pentru listele de candidaţi.

În ceea ce priveşte candidatul alianţei pentru funcţia de preşedinte al CJ, acesta ar urma să fie deputatul George Ionescu, preşedinte al Forţa Dreptei Prahova.

Bogdan Novac a precizat că a rămas membru USR.

„Am rămas membru, mi-am dat demisia din funcţiile politice pe care le ocupam în interiorul USR. (…) Voi candida cu siguranţă pentru un nou mandat la Breaza”, a declarat Bogdan Novac.

Sursa: https://www.g4media.ro/

Alte subiecte :

Victimele datoriei de Eugène Ionesco, noua premieră la Teatrul Național Timmișoara

Cu noua sa premieră, Teatrul Național din Timișoara propune publicului o incursiune în subconștient. Nu pe filiera Freud, și nici pe filiera Jung, ci,...

Ciudățeniile Banatului. Episcopia românească de la Vârșeț (Serbia) are sediul la Deta (România)

Pentru cei ce încă mai au vii în memorie unele amintiri din școala generală nume ca „Dacia Felix” le amintește de...

Citește și :