Topul firmelor din județul TIMIȘ 2021

137

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, la Centrul Regional de Afaceri, cea de-a XXIX-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș, eveniment devenit unul de referință în vestul țării, cartea de vizită a succesului și performanței în afaceri.

Topurile județene sunt organizate de către camerele de comerț teritoriale, pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național. Clasamentul Topului Firmelor din Județul Timiș reunește firmele care îndeplinesc criteriile de eligibilitate, din cele care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Dintre acestea, sunt evidenţiate firmele care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, structurate pe domenii, grupe de activitate şi clase de mărime, determinate prin ordonarea descrescătoare a punctajului.

Topurile judeţene sunt structurate pe 7 domenii de activitate (Cercetare-Dezvoltare și High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț; Turism), 251 grupe (conform codului CAEN) și 5 clase de mărime.

Firmele a căror perseverenţă le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în Top în ultimii zece ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă. Ca în fiecare an, CCIA Timiș acordă premii și distincții speciale unor firme, asociații și instituții pentru momente aniversare și pentru realizări de excepție în diferite domenii de activitate.

Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș are loc în data de 4 noiembrie 2022, cu începere de la ora 18.30, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bvd. Eroilor de la Tisa nr. 22.

LĂSAȚI UN MESAJ