Top 4 locuri de unde trebuie să vezi apusul de soare

735

Apusul de soare este una dintre cele mai fascinante scene ale naturii pe care le poți vedea vreodată și foarte mulți oameni din întreaga lume se bucură într-adevăr atunci când le văd. Este un moment frumos, care îți taie respirația, cu nuanțele de la portocaliu la culoarea roșie moale.

Timpul apusului de soare este definit în astronomie ca fiind momentul în care Soarele dispare sub orizont. Dacă ești una dintre persoanele care iubesc natura și de fiecare dată când ești în vacanță vrei să vezi această scenă frumoasă, atunci trebuie să știi care sunt cele mai bune locuri din întreaga lume din care poți viziona apusul de soare.

Iată care sunt cele mai frumoase locuri de văzut apusurile de soare:

Santorini, Grecia

santorini greciaSantorini este o insulă situată la sud de Marea Egee, care se află în Grecia. Santorini este renumită pentru arhitectura și apusul de soare, care se vede din îndepărtare și care te face să-ți dorești să-l vizitezi din nou și din nou deoarece, de fiecare dată este diferit. Mai mult decât atât, Santorini este o insulă vulcanică, care are o mulțime de plaje, cum sunt plajele cu nisip negru din Perissa, cu toate acestea, atunci când este timpul apusului de soare, trebuie să mergi și să vizitezi orașul Oia pentru cea mai bună priveliște. În plus, și mai frumos este dacă reușești să urci sus pe stânci sau să navighezi spre mijlocul mării cu o barcă.

Marele Canion, Arizona

marele canionMarele Canion a fost sculptat de râul Colorado, în statul Arizona din Statele Unite. În plus, acesta este unul dintre cele mai notabile peisaje naturale ale Americii, care atrage în fiecare an aproape cinci milioane de vizitatori. Unii oameni merg să se bucure de obiectivele turistice, într-o excursie pe jos sau plimbarea cu catârul, în timp ce alții merg special pentru a privi apusul soarelui peste pereții unui canion – scena este cu adevărat uimitoare. Mai mult decât atât, dacă vrei să ai o seară romantică și specială, mergi pe jos spre Trail Rim și vă veți bucura de cel mai fascinant apus de soare pe care îl vei vedea vreodată.

Angkor Wat, Cambodgia

angorAngkor Wat este un complex-templu din Cambodgia și cel mai mare monument religios din lume. Acesta a fost inițial construit ca un templu hindus pentru Imperiul Khmer și după aceea, spre sfârșitul secolului al XII -lea, a fost transformat treptat într-un templu budist. Mai mult decât atât, acest templu istoric se regăsește în Patrimoniul Mondial UNESCO și este un loc de călătorie, care a devenit foarte popular și iubit. Călători din toată lumea merg acolo pentru a vedea arhitectura religioasă care datează din secolul al XII -lea. În plus, se bucură de o vedere incredibilă, iar vizitatorii merg acolo să se bucure de frumosul apus de soare.

Dubrovnik, Croația

Dubrovnik 220711. Pogled na Dubrovnik i dubrovacki akvatorij iz Parka Orsula kojeg je Andro Vidak uredio na dijelu ispod Jadranske magistrale na izlazu iz Dubrovnika prema Zupi dubrovackoj. U parku se nalazi i malo gledaliste sa kojega se pruza prekrasan pogled u bilo koje doba dana prema Dubrovniku, a predvidjeno je i odrzavanje glazbenih veceri te promatranja sutona u tisini. Foto: Sinisa Sunara / Cropix

Dubrovnik este un oras croat, situat la Marea Adriatică. În plus, orașul este unul dintre cele mai proeminente destinații turistice în Marea Mediterană. Este important de menționat faptul că, în anul 1979, orașul Dubrovnik a intrat în lista UNESCO a Patrimoniului Mondial. Mai mult decât atât, pentru toți iubitorii apusului de soare, acest oraș oferă priveliști uimitoare ale scufundării la orizont a soarelui. Acesta este motivul pentru care se regăsește pe lista celor mai bune locuri în care poți surprinde cele mai frumoase apusuri de soare, și pe care să le captezi în fotografii.

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ